skip to Main Content

Galizako gastronomía Gamarra Ostalaritza Eskolan

Pontevedrako CIFP Carlos Orozako ikaslego, irakaslego eta zuzendaritza-kideak, Gamarra Ostalaritza Eskolan ditugu aste honetan, “Gastronomia zirkularra”Lanbide Heziketako berrikuntza proiektua garatzen.

Bisita, galizar gastronomía zabaltzeko abaliatuko dute. Martxoak 28, asteartea, Pontevan foodtruck-ean eskaini zituzten beraien produktuak, 29-an berriz, Galizako babestutako jatorrizko deitura duten proktuez, bertako produktuez eta gure eskolako baratzean bildutako produktuez osatutako galizar menú tradizionala eskaini zuten.
Honela, Gamarrako ikasleek otsailean Galizara egindako bisita itzultzen digute, orduan, Eusko Label produktuak oinarritzat hartuta eta Arabar Errioxako ardoak, Txakolina eta Euskal Herriko sagardoak lagunduta, Euskal Herriko menú tradicional bat eta pintxoak eskaini zituzten.

Dokumentu eta loturak
      Partekatu Sareetan:
      Síguenos:
      Jarraitu:
      Back To Top
      Loading