skip to Main Content

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Loreen astea

Loreen astea

Gasteizko Udalak, Sea Hostelería – Ostalaritzarekin batera, loreen astea antolatzen du maiatzaren 13tik 18ra. Roberto Garcíak, LHII ostalaritzako LFPko irakasleak, hitzaldi bat eman du eskola-baratzeko lore eta kimuen aplikazio praktikoari buruz. Ondoren, 3 pintxo dastatzen dira, lore eta kimu mota desberdinekin, eta oinarrizko prestakuntzako 1. mailako ikasleek ponentzietara bertaratzen direnei ematen diete zerbitzua. Hauek dira egindako pintxoak: - Mozarela bola tomate concassé eta pesto gainean - Itsaski-zipriztinaren tartaleta - Eskalibatze-opila, bakailao-xaflekin eta pil-pilarekin
Arabar Errioxako oliba olio dastaketa eta olibondo berrien landatzea (Aprora)
Arabar Errioxako oliba olio dastaketa eta olibondo berrien landatzea (Aprora)
Apirilak 22an, Gamarrako Ostalaritza Eskolan Euskal Olioen dastaketa egin zen, GOI MAILAKO SUKALDARITZA ZUZENDARITZA A eta D. zikloko ikasleekin. Ikasleak sasoiko,hurbileko eta 0 kilometroko produktuetan oinarritutako erronka bat lantzen ari dira. Hori dela eta, 2021ean APRORAk eta Gamarrako Ostalaritza Eskolak Arabako Errioxako olioak egindako senidetze-akordioaren barruan sartzen da jarduera hau. Etorkizuneko sukaldariak Arabar errioxako olioak ezagutzeko asmoz
Bermuta dastaketa (Arnau Bermutak)
Bermuta dastaketa (Arnau Bermutak)
Gamarra Ostalaritza Eskolan atzo asko ikasi genuen Iagoren (Arnau Vermut Formatzailearen )eskutik.
LESBOSERAKO ARROZ BILKETA ARRAKASTATSUA GAMARRAN
LESBOSERAKO ARROZ BILKETA ARRAKASTATSUA GAMARRAN
ZAPOREAK GOBERNUZ KANPOKO ERAKUNDEAK 300 KILO ARROZ INGURU ETA 150€ BILDU DITU ESKOLAN LESBOS UHARTEKO ERREFUXIATUEI LAGUNTZEKO

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia, Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latu, quat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latus.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Kolaboratzaileak

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading