skip to Main Content

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Café Taza-ko Honorio Garcíak emandako masterclass-a, Kaikuk babestuta

Café Taza-ko Honorio Garcíak emandako masterclass-a, Kaikuk babestuta

Irailak 19-an, asteartea, Café Taza-ko Honorio Garciak, edari begetalen inguruko mastercass-a eskaini zigun Kaikuk babestuta.
Kurtso hasiera
Kurtso hasiera
Kurtsoari irailak 7 ostegunean emango zaio hasiera. 1. Mailako ikasleentzat, 10:00-etan izango da kurtso aurkezpena. 2. Mailako iksaleentzat 11:30-etan izango da kurtso aurkezpena
Artepan, Berrogi oigi berriaren aurkezpena
Artepan, Berrogi oigi berriaren aurkezpena
Eskerrik asko Txema Pascual eta bere Artepaneko talde osoari, bere berrogeigarren urteurrenan egindako aurkezpenagatik: #berrogi, ziur arrakasta handia izango duela!
Gamarra Ostalaritza Eskolak Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 Gastronomia Topaketako afaria prestatzeko ardura izan zuen
Gamarra Ostalaritza Eskolak Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 Gastronomia Topaketako afaria prestatzeko ardura izan zuen
Ekainak 7an, Gamarrako Ostalaritza Eskolak hasiera eman zion Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 GASTRONOMIA LEHEN TOPAKETA-ri. Eskualde ezberdinetako eskoletatik etorritako partaideei arrera eskainiz.

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia, Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latu, quat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latus.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading