skip to Main Content

Gamarra Ostalaritza
Ezagutu gure Eskola

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Urratsbat CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra: Ekintzaileak Enpresa Arrakastatsuak Sortzen

Urratsbat CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra: Ekintzaileak Enpresa Arrakastatsuak Sortzen

Urratsbat programa, CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra-tik garatua, enprenderitzaren eta enpresen sortzearen sustapenean oinarritzen da. Programa honek Gamarra-ko ikasleei laguntza sendo bat eskaintzen die haien ideiak negozio arrakastatsu bihurtzeko.CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra-n, enprenderiak haien enpresak sortzeko prozesuan laguntzeko zereginari buruzko lanari bereziki ematen zaio. Autokontratua sustatzetik enpresa proiektuen tutorizazioraino, enprenderitza kultura sustatzen da eta partaideek haien ideiak garatu eta enpresen errealitate bihurtzeko beharrezko ingurumena eta baliabideak eskaintzen dira.
Mugikortasuna 2024 Praktikak Atzerrianikaslan 2024 (Erdi Maila)
Mugikortasuna 2024 Praktikak Atzerrianikaslan 2024 (Erdi Maila)
Gure okindegi, gozogintza eta gozogintzako erdi mailako ikasleak Nagore Sarasua eta Unax Barrio , martxoaren 1ean Vienara (Austria) joango dira hiru hilabetez praktikak egitera.
Erasmus+  2024 Goi Maila (Before Mobility)
Erasmus+ 2024 Goi Maila (Before Mobility)
Aurreko urteetan bezala, 2023-2024 ikasturte honetan Gamarra Ostalaritza Eskolako Sukalde Zuzendaritzako 2. mailako sei ikaslek Europar Batasuneko herrialdeetan praktikak egiteko aukera izango dute Erasmus+ beken bidez hiru hilabetetarako
Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 gastronomia 2. topaketa Donostiako Aquarium-ean
Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 gastronomia 2. topaketa Donostiako Aquarium-ean
Joan den otsailaren 21ean, Gamarrako ostalaritza eskolak, Lanbide Heziketako Euskadiko 5.0 gastronomia 2. topaketaren irekiera ekitaldia egin zuen. Ilusioz murgildu ginen gure helmugara nabigatzeko proposamenean: Donostiako Aquarium-a. Oraingoan, itsasoari omenaldia egiteko aukera bat ikusi genuen, eta bertaratu ziren pertsonei ekosistema horretara eramango zituen fantasia bat sortzen saiatu ginen. Gure itsas hondoak jasaten duen ingurumen-gaitzaz kontzientziatzea helburu. Plater bakoitza itsasoari egindako omenaldi bat izan zen, eta harenganako eta etorkizuneko belaunaldiekiko gure erantzukizunaren oroigarri bat. Esker mila gure ikaslego zoragarriari. Sinestezinak zarete, sukaldari - marinelak.

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia, Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latu, quat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latus.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Kolaboratzaileak

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading