skip to Main Content

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Francisco de Vitoria BHIk eta Gamarrako Ostalaritza Eskolak bat egin dute berrikuntza proiektu batean

Francisco de Vitoria BHIk eta Gamarrako Ostalaritza Eskolak bat egin dute berrikuntza proiektu batean

🧑‍🍳✨ Tradizioa eta teknologia gure nagusien mesedetan uztartzen ✨🧓👴 IES Francisco de Vitoria BHI eta Gamarrako Ostalaritza Eskola indarrak batu ditugu Tknikak (Eusko Jaurlaritzako Hezkuntza Sailaren Lanbide Heziketako Sailburuordetza) finantzatutako berrikuntza-proiektu zirraragarri batean: "Tradizioa eta teknologia uztartuz, mastekatzeko eta/edo irensteko arazoak dituzten gure nagusien memoria elikatzeko" izeneko proiektua. 💡 Proiektu honetan gehikuntza-fabrikazioa (3D inprimaketa) erabiltzen dugu pertsona nagusien beharretara egokitutako, jasangarriak eta elikagarriak diren platerak sortzeko. Gainera, "trashcooking" filosofia jarraitzen dugu, baliabideak ahalik eta gehien aprobetxatuz eta sukalde jasangarriagoa bultzatuz. 🌱♻️ Beraien ongizatea zaintzen dugu, eta esperientzia sentsorial atsegin baten bidez oroitzapenak piztu nahi ditugu, zapore eta testura ezagunez beteta. Elikatzearen gainetik, gorputza eta arima elikatzea da gure asmoa, gure nagusiei garaiak gogorarazten dizkieten platerak eskainiz, beraien historiara eta emozioetara lotuz. 🍲❤️ Gizatasunez, berrikuntzaz eta konpromisoz beteriko proiektua, gure erro eta etorkizunarekin bat eginez. Jarrai gaitzazu gure aurrerapenei buruzko informazioa jasotzeko!
Gamarrako ikasleak (sukaldeko zuzendaritza 2. ) Urbidera eta Zuaitzora bisitan
Gamarrako ikasleak (sukaldeko zuzendaritza 2. ) Urbidera eta Zuaitzora bisitan
Gure sukaldaritzako zuzendaritzako zikloko bigarren mailako ikasleek, Zuaitzo-ko instalazioak bisitatu zituzten joan den asteartean. 30 urtetik gorako historia duen enpresa gasteiztar hau, proteina begetaletan oinarritutako produktuak egiten aitzindaria izan da. Gaur egun, Europara ere esportatzen duelarik. Jarraian, Urbide-ra gerturatu ginen, 0 kilometro eta produktu ekologikoen banatzailea, lehengai horiekin lan egin ahal izango bait dute gure ikasleek aurtengo erronka berrian: "Dark Kitchen-ak". Arabako barazki - ekoizle batekin hitz egin genuen ere eta nekazaritzako elikagaien sektorearen errealitatea ezagutu ahal izan genuen. Eskerrik asko Miren, Ana eta Aneri eskainitako arreta, denbora eta maitasunagatik.
Gamarra Bergarako San Martin jaietan
Gamarra Bergarako San Martin jaietan
Larunbat honetan Bergarako San Martin jaietako odoloste salmentako txosnan Burdinola Irristaketa klubeko gurasook egin genuen lan. Lan bikaina gure ustez, eskerrak eman nahi dizkiegu Leturia eta Imaz harategieri,Bergarako Udalari, bertaratu zien denei eta Gamarrako Ostalaritza Eskolari, haiek utzitako lanabes gabe ezin izango genuelako hau dena aurrera eraman. Biba zuek eta gure eskerrik beroenak. Burdinola Irristaketa kluba, klub txikia izanik lan asko eskatzen du eta gure diru sarrerari bultzada haundia ematen die horrelako ekimenek. Aupa Burdinola gora Burdinola.
Gastrolur, ekonomia zirkularra bultzatuz.
Gastrolur, ekonomia zirkularra bultzatuz.
Gastrolur, http://gastrolur.com/index.php izenekoak tokiko nekazaritza-produktuak, urtarokotasunari buruzko informazioa, beharrezko zainketak, errezetak eta bazterkinen erabilerak biltzen ditu. Gastrolurrek leiho bat eskaintzen dio produktu freskoen eta sasoiko produktuen munduari, eta, horrez gain, erabiltzaileak hezten ditu baliabide bakoitza ahalik eta gehien aprobetxatzeko moduari buruz, elikagaiak ahalik eta gutxien alferrik galtzeko. Gastrolur LH Euskadi sareko hiru zentrok garatutako tresna integrala da, tokiko ekonomia eta maila profesionalean zein kontsumitzailearenean zirkularra babesteko. Informazio zehatza eta praktikoa ematean, Gastrolur baliabide ezin hobea da elikadura kontzienteagoa eta iraunkorragoa bilatzen dutenentzat.

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia, Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latu, quat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latus.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Kolaboratzaileak

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading