skip to Main Content

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Gure Proiektuak

Jasangarritasuna

Urrats

Erasmus

Berrikuntza

Arrea! jatetxean Edorta Lamorekin

Arrea! jatetxean Edorta Lamorekin

Sukalde Zuzendaritzako goi mailako zikloko ikasleak Edorta Lamorekin izan dira gaur Kanpezuko Arrea! jatetxean (Michelin izar bat, izar berde bat eta bi eguzki Repsol), bere sukaldaritzako sorkuntza batzuk ikasteko, horiek, ikasleek prestatuko dituzte Gamarra Ostalaritza Eskolan maiatzaren 22an eta 23an eskainiko diren menu solidarioetan, Gamarra Solidarioa proiektuaren barruan. Menu horietan bildutako diruaren % 100 Zaporeak GKEari emango zaio, Laboral Kutxaren lankidetzari esker.
Gamarrako irakasleak Stockholmen Erasmus+ekin
Gamarrako irakasleak Stockholmen Erasmus+ekin
Ekainaren 9tik 13ra bitartean, Gamarrako Ostalaritza Eskolako irakasle-talde bat Stockholmen (Suedia) dago, Erasmus+eko 'New Steps Safe Future' proiektuaren lan-bilera batean. Proiektuaren helburua da eduki akademiko-hezitzailea sortzea, iraunkortasunari, ingurumenaren babesari eta, gure kasuan, gastronomiaren ingurune profesionalean aplikatutako jasangarritasunari dagokienez.
Tokiko gastronomia Gamarran
Tokiko gastronomia Gamarran
Kalitatezko tokiko produktuak gure jatetxeko menuetan, Hazi eta Lumagorriren eskutik.
Gamarrako SEED proiektu europarra abian da
Gamarrako SEED proiektu europarra abian da
SEED proiektuak, "Iraunkortasuna, Hezkuntza eta Ingurumen Garapena" ingelesezko akronimoari erantzuten dionak, maiatzaren 21ean eta 22an inauguratu zuen ofizialki bere ibilbidea haserako lehen bilerarekin, Gasteizen, CIFP Hostelería Gamarra LHIIk antolatuta.

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Goi Mailako Jatetxe Arloko Zerbitzuen Zuzendaritza

Goi Mailako
Jatetxe Arloko Zerbitzuen Zuzendaritza

Jatetxe-arloko elikagaien eta edarien produkzioa eta zerbitzua zuzentzea eta antolatzea eta, horretarako, eskaintzak eta bitartekoak zehaztea, hornikuntzako, produkzioko eta zerbitzuko berezko jarduerak kontrolatzea, helburu ekonomikoak betetzea, ezarritako kalitate-protokoloak jarraitzea eta higieneko, laneko arriskuen prebentzioko eta ingurumena babesteko arauen arabera jardutea.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Kolaboratzaileak

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading