skip to Main Content
panaderia

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

panaderia

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Deskripzioa

Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.

ModuloakOrduak
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak99
Okintzako eta opilgintzako elaborazioak264
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak198
Konfiteriako eta beste espezialitate batzuetako elaborazioak264
Elikagaien industrietako biltegiko lanak eta kontrola66
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea66
Ingeles teknikoa33
ModuloakOrduak
Jatetxe-arloko postreak147
Lantegiko produktuak252
Okintzako eta pastelgintzako produktuen aurkezpena eta salmenta63
Laneko prestakuntza eta orientabidea105
Enpresa eta ekimen sortzailea63
Lantokiko prestakuntza380

Irteera
Profesionalak

  • Okina.
  • Opilgintzako elaboratzailea.
  • Pizzak egiteko ore eta oinarrien elaboratzailea.
  • Pastelgilea.
  • Konfiteroa.
  • Gozogilea.
  • Turroigilea.
  • Gozokien elaboratzailea.
  • Kakao eta txokolatezko produktuen elaboratzailea.
  • Txurrogilea.
  • Galletagilea.

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Erdi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading