skip to Main Content
ico_servicio_restauracion

Goi Mailako
Jatetxe Arloko
Zerbitzuen Zuzendaritza

ico_servicio_restauracion

Goi Mailako
Jatetxe Arloko
Zerbitzuen Zuzendaritza

Deskripzioa

Jatetxe-arloko elikagaien eta edarien produkzioa eta zerbitzua zuzentzea eta antolatzea eta, horretarako, eskaintzak eta bitartekoak zehaztea, hornikuntzako, produkzioko eta zerbitzuko berezko jarduerak kontrolatzea, helburu ekonomikoak betetzea, ezarritako kalitate-protokoloak jarraitzea eta higieneko, laneko arriskuen prebentzioko eta ingurumena babesteko arauen arabera jardutea.

KodeaModuloakOrduak
0496Lehengaien hornikuntzaren kontrola99
0509 Taberna-kafetegiko zerbitzu-prozesuak198
0510Jatetxeko zerbitzu-prozesuak264
0501Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa66
0503Jatetxe arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa99
0179Ingelesa165
0514Laneko prestakuntza eta orientabidea99
KodeaModuloakOrduak
0511Sommelier-lanak100
0512Jatetxe arloko zerbitzuen eta ekitaldien plangintza eta zuzendaritza180
0502Gastronomia eta nutrizioa60
0504Jatetxe arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza80
0180Atzerriko bigarren hizkuntza 120
0513Jatetxe arloko zerbitzuen zuzendaritzako proiektua50
0515Enpresa eta ekimen sortzailea60
0516Lantokiko prestakuntza360

Irteera
Profesionalak

  • Elikagaien eta edarien zuzendaria
  • Jatetxe-arlo modernoaren gainbegiratzailea
  • Maîtrea
  • Aretoko burua
  • Taberna-kafetegiko arduraduna
  • Oturuntzetako burua
  • Cateringeko eragiketen burua
  • Sommelierra
  • Edarien erosketetako arduraduna
  • Ekonomatuko eta upeltegiko arduraduna
  • Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Goi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading