
Goi Mailako
Jatetxe Arloko
Zerbitzuen Zuzendaritza
Deskripzioa
Jatetxe-arloko elikagaien eta edarien produkzioa eta zerbitzua zuzentzea eta antolatzea eta, horretarako, eskaintzak eta bitartekoak zehaztea, hornikuntzako, produkzioko eta zerbitzuko berezko jarduerak kontrolatzea, helburu ekonomikoak betetzea, ezarritako kalitate-protokoloak jarraitzea eta higieneko, laneko arriskuen prebentzioko eta ingurumena babesteko arauen arabera jardutea.
Kodea | Moduloak | Orduak |
---|---|---|
0496 | Lehengaien hornikuntzaren kontrola | 99 |
0509 | Taberna-kafetegiko zerbitzu-prozesuak | 198 |
0510 | Jatetxeko zerbitzu-prozesuak | 264 |
0501 | Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa | 66 |
0503 | Jatetxe arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa | 99 |
0179 | Ingelesa | 165 |
0514 | Laneko prestakuntza eta orientabidea | 99 |
Kodea | Moduloak | Orduak |
---|---|---|
0511 | Sommelier-lanak | 100 |
0512 | Jatetxe arloko zerbitzuen eta ekitaldien plangintza eta zuzendaritza | 180 |
0502 | Gastronomia eta nutrizioa | 60 |
0504 | Jatetxe arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza | 80 |
0180 | Atzerriko bigarren hizkuntza | 120 |
0513 | Jatetxe arloko zerbitzuen zuzendaritzako proiektua | 50 |
0515 | Enpresa eta ekimen sortzailea | 60 |
0516 | Lantokiko prestakuntza | 360 |
Irteera
Profesionalak
- Elikagaien eta edarien zuzendaria
- Jatetxe-arlo modernoaren gainbegiratzailea
- Maîtrea
- Aretoko burua
- Taberna-kafetegiko arduraduna
- Oturuntzetako burua
- Cateringeko eragiketen burua
- Sommelierra
- Edarien erosketetako arduraduna
- Ekonomatuko eta upeltegiko arduraduna
- Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak