skip to Main Content

Zerbitzu
Gastronomikoak

Zerbitzu
Gastronomikoak

Denda

Ezagutu gure denda

Gamarra Ostalaritza Eskolaren denda irailaren amaieratik otsailaren erdialderarte irekitzen da, eskola-egutegiaren arabera. Astero, asteazkenetan, ostegunetan eta ostiraletan, sukaldeko elaborazioak eskaintzen ditu, baita gozogintzako produktuak ere, ogi mota ezberdinak eta opilgintzako produktuak.

Aurtengo Ikasturtean, otsailak 10 izango da gure denda bisita ahal izango den azken eguna. Otsailak 10-etik aurrera gure dendak ateak itxita izango ditu datorren ikasturtea hasi arte.

Menú del día

Compuesto de primer plato, segundo plato y postre. Agua, pan y vino incluidos. La composición del menú se cambia a diario.

Precio: 15€.

Días en los que se ofrece: Martes, miércoles, jueves y viernes.

Menú degustación

Compuesto de primer plato, segundo plato y postre. Agua, pan y vino incluidos. La composición del menú se cambia a diario.

Precio: 15€.

Días en los que se ofrece: Martes, miércoles, jueves y viernes.

Informazioa

Asteko irekiera egunak: Asteazken, ostegun eta ostiraletan

Ordutegia: 13:30etik 15:30era

Zerbitzu
Gastronomikoak

Bideoak

Sukaldaritzako teknikei, gozogintzari, erakustaldiei, zerbitzuei, sukaldeko makineriari eta zentroari buruzko bideoak.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading