
Zerbitzu
Gastronomikoak
Denda
Ezagutu gure denda
Gamarra Ostalaritza Eskolaren denda irailaren amaieratik otsailaren erdialderarte irekitzen da, eskola-egutegiaren arabera. Astero, asteazkenetan, ostegunetan eta ostiraletan, sukaldeko elaborazioak eskaintzen ditu, baita gozogintzako produktuak ere, ogi mota ezberdinak eta opilgintzako produktuak.
Aurtengo Ikasturtean, otsailak 10 izango da gure denda bisita ahal izango den azken eguna. Otsailak 10-etik aurrera gure dendak ateak itxita izango ditu datorren ikasturtea hasi arte.
Menú del día
Compuesto de primer plato, segundo plato y postre. Agua, pan y vino incluidos. La composición del menú se cambia a diario.
Precio: 15€.
Días en los que se ofrece: Martes, miércoles, jueves y viernes.
Menú degustación
Compuesto de primer plato, segundo plato y postre. Agua, pan y vino incluidos. La composición del menú se cambia a diario.
Precio: 15€.
Días en los que se ofrece: Martes, miércoles, jueves y viernes.
Informazioa
Asteko irekiera egunak: Asteazken, ostegun eta ostiraletan
Ordutegia: 13:30etik 15:30era
Zerbitzu
Gastronomikoak
Bideoak
Sukaldaritzako teknikei, gozogintzari, erakustaldiei, zerbitzuei, sukaldeko makineriari eta zentroari buruzko bideoak.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak