skip to Main Content
grado_basico_ico

Erdi Mailako
Sukaldaritza
eta Gastronomia

grado_basico_ico

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Deskripzioa

Sukaldaritza produkziorako mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio zuzena eginez.

ModuloakOrduak
Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa297
Sukaldaritzako teknikak330
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak165
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea66
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I120

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

ModuloakOrduak
Eskaintza gastronomikoak99
Ingeles profesionala60
Sukaldaritzako produktuak294
Jatetxe arloko postreak168
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II63
Produkzio-sistemari aplikatutako digitalizazioa63
Produkzio-sistemari aplikatutako jasangarritasuna42
Hautazko moduluak84
Proiektu intermodularra50

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

Irteera
Profesionalak

  • Sukaldaria
  • Sukalde burua
  • Gozogilea
  • Autoenplegua

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Erdi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading