skip to Main Content
grado_basico_ico

Erdi Mailako
Sukaldaritza
eta Gastronomia

grado_basico_ico

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Deskripzioa

Sukaldaritza produkziorako mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio zuzena eginez.

ModuloakOrduak
Eskaintza gastronomikoak99
Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa297
Sukaldaritzako teknikak330
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak165
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea66
Ingeles teknikoa33
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala I120

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

ModuloakOrduak
Sukaldaritzako produktuak294
Jatetxe arloko postreak168
Laneko prestakuntza eta orientabidea105
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala II63
Lantokiko prestakuntza380

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

Irteera
Profesionalak

  • Sukaldaria
  • Sukalde burua
  • Gozogilea
  • Autoenplegua

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Erdi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading