skip to Main Content

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza Eskaintza

Goi Mailako Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Grado Superior en Dirección de Cocina

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako Jatetxe Arloko Zerbitzuak

Erdi Mailako Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio zuzena eginez.

Grado Medio Cocina y Gastronomía

Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.

Oinarrizko Mailako Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

15 eta 17 urte bitartean ikasleentzat, behin DBHko 2. maila burututa, beraien ikasketei jarraipena eman nahi badiote Gaitasun Profesional bat eskuratzeko,  edota aurrerago Erdi mailako Heziketa Ziklo bati ekin nahi badiote.

Grado Básico en Cocina y Restauración

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Back To Top
Loading