Hezkuntza Eskaintza
Goi Mailako Sukalde Zuzendaritza
Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.
Jatetxe-arloko elikagaien eta edarien produkzioa eta zerbitzua zuzentzea eta antolatzea eta, horretarako, eskaintzak eta bitartekoak zehaztea, hornikuntzako, produkzioko eta zerbitzuko berezko jarduerak kontrolatzea, helburu ekonomikoak betetzea, ezarritako kalitate-protokoloak jarraitzea eta higieneko, laneko arriskuen prebentzioko eta ingurumena babesteko arauen arabera jardutea.
Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.
Erdi Mailako Sukaldaritza eta Gastronomia
Sukaldaritza produkziorako mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio zuzena eginez.
Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.
Oinarrizko Mailako Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa
15 eta 17 urte bitartean ikasleentzat, behin DBHko 2. maila burututa, beraien ikasketei jarraipena eman nahi badiote Gaitasun Profesional bat eskuratzeko, edota aurrerago Erdi mailako Heziketa Ziklo bati ekin nahi badiote.
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.