Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza
Deskripzioa
Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Lehengaien hornitze-kontrola | 99 |
Sukaldeko aurretiazko elaborazio eta kontserbazio prozesuak | 198 |
Sukaldaritzako elaborazio prozesuak | 264 |
Ingelesa | 165 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I | 120 |
Kalitatea eta elikagaien segurtasun eta higiene-kudeaketa | 66 |
Administrazio- eta merkataritza kudeaketa jatetxe arloan | 99 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Giza-baliabideak eta talde zuzendaritza jatetxe arloan | 80 |
Gastronomia eta elikadura | 60 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II | 63 |
Sukaldeko ekoizpen-kudeaketa | 200 |
Sukaldeko gozogintza eta pastelgintzako elaborazioak | 200 |
Hautazko moduluak | 84 |
Proiektu intermodularra | 50 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Irteera
Profesionalak
- Sukaldaria
- Sukaldeko burua
- Ekonomatu eta ardandegiko burua.
- Jantokiko burua / Jatetxe-arloko zuzendaria edo oturuntzak.
- Erosketaburua.
- Produkzio zuzendaria.
- Elikagai eta edarien zuzendaria.
- Catering bateko elikadura-arduraduna.
- Aholkularia.
- Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak