skip to Main Content
sombrero_chef

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

sombrero_chef

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Deskripzioa

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

ModuloakOrduak
Lehengaien hornitze-kontrola99
Sukaldeko aurretiazko elaborazio eta kontserbazio prozesuak198
Sukaldaritzako elaborazio prozesuak264
Ingelesa165
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I120
Kalitatea eta elikagaien segurtasun eta higiene-kudeaketa66
Administrazio- eta merkataritza kudeaketa jatetxe arloan99

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

ModuloakOrduak
Giza-baliabideak eta talde zuzendaritza jatetxe arloan80
Gastronomia eta elikadura60
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II63
Sukaldeko ekoizpen-kudeaketa200
Sukaldeko gozogintza eta pastelgintzako elaborazioak200
Hautazko moduluak84
Proiektu intermodularra50

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

Irteera
Profesionalak

  • Sukaldaria
  • Sukaldeko burua
  • Ekonomatu eta ardandegiko burua.
  • Jantokiko burua / Jatetxe-arloko zuzendaria edo oturuntzak.
  • Erosketaburua.
  • Produkzio zuzendaria.
  • Elikagai eta edarien zuzendaria.
  • Catering bateko elikadura-arduraduna.
  • Aholkularia.
  • Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Goi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading