skip to Main Content
sombrero_chef

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

sombrero_chef

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Deskripzioa

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

ModuloakOrduak
Lehengaien hornitze-kontrola99
Sukaldeko aurretiazko elaborazio eta kontserbazio prozesuak198
Sukaldaritzako elaborazio prozesuak264
Ingelesa165
Laneko prestakuntza eta orientabidea99
Kalitate- eta elikagaien segurtasun eta hiogiene-kudeaketa66
Administrazio- eta merkataritza-kudeaketa jatetxe arloan99
ModuloakOrduak
Giza baliabideak eta talde-zuzendaritza jatetxe arloan80
Gastronomia eta elikadura60
Enpresa eta ekimena60
Sukaldeko ekoizpen-kudeaketa200
Sukaldeko gozogintzako eta paastel-gintzako elaborazioak200
de-zuzendaritza proiektuak50
Lantokiko prestakuntza360

Irteera
Profesionalak

  • Sukaldaria
  • Sukaldeko burua
  • Ekonomatu eta ardandegiko burua.
  • Jantokiko burua / Jatetxe-arloko zuzendaria edo oturuntzak.
  • Erosketaburua.
  • Produkzio zuzendaria.
  • Elikagai eta edarien zuzendaria.
  • Catering bateko elikadura-arduraduna.
  • Aholkularia.
  • Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Goi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading