
Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza
Deskripzioa
Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseinu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Lehengaien hornitze-kontrola | 99 |
Sukaldeko aurretiazko elaborazio eta kontserbazio prozesuak | 198 |
Sukaldaritzako elaborazio prozesuak | 264 |
Ingelesa | 165 |
Laneko prestakuntza eta orientabidea | 99 |
Kalitate- eta elikagaien segurtasun eta hiogiene-kudeaketa | 66 |
Administrazio- eta merkataritza-kudeaketa jatetxe arloan | 99 |
Moduloak | Orduak |
---|---|
Giza baliabideak eta talde-zuzendaritza jatetxe arloan | 80 |
Gastronomia eta elikadura | 60 |
Enpresa eta ekimena | 60 |
Sukaldeko ekoizpen-kudeaketa | 200 |
Sukaldeko gozogintzako eta paastel-gintzako elaborazioak | 200 |
de-zuzendaritza proiektuak | 50 |
Lantokiko prestakuntza | 360 |
Irteera
Profesionalak
- Sukaldaria
- Sukaldeko burua
- Ekonomatu eta ardandegiko burua.
- Jantokiko burua / Jatetxe-arloko zuzendaria edo oturuntzak.
- Erosketaburua.
- Produkzio zuzendaria.
- Elikagai eta edarien zuzendaria.
- Catering bateko elikadura-arduraduna.
- Aholkularia.
- Administrazio publikoko lanpostuak eskuratzea (oposizioak eta lan poltsak)
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak