
Erdi Mailako
Jatetxe Arloko Zerbitzuak
Deskripzioa
Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Taberna-kafetegiko oinarrizko eragiketak | 297 |
Jatetxeko oinarrizko eragiketak | 297 |
Ardoa eta bere zerbitzua | 66 |
Eskaintza gastronomikoak | 99 |
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea | 66 |
Ingelesa | 165 |
Moduloak | Orduak |
---|---|
Jatetxe arloko komunikazio-teknikak | 63 |
Taberna-kafetegiko zerbitzuak | 147 |
Jatetxe eta ekitaldi berezietako zerbiztuak | 252 |
Laneko prestakuntza eta orientabidea | 105 |
Enpresa eta ekimena | 63 |
Lantokiko prestakuntza | 380 |
Irteera
Profesionalak
- Barmana
- Zerbitzaria
- Maîtrea
- Jantokiko arduraduna
- Sumillerra
- Taberna-kafetegi edo jatetxe arduraduna
- Autoenplegua
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak