skip to Main Content
cutlery-B

Erdi Mailako
Jatetxe Arloko Zerbitzuak

cutlery-B

Erdi Mailako
Jatetxe Arloko Zerbitzuak

Deskripzioa

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

ModuloakOrduak
Taberna eta kafetegiko oinarrizko eragiketak297
Jatetxeko oinarrizko eragiketak297
Ardoa eta bere zerbitzua66
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea66
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I120
Jatetxe arloko komunikazio teknikak63
Produkzio-sistemari aplikatutako digitalizazioa60

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

ModuloakOrduak
Taberna-kafetegiko zerbitzuak147
Jatetxeko eta ekitaldi berezietako zerbitzuak252
Eskaintza gastronomikoak99
Ingelesa165
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II63
Produkzio-sistemari aplikatutako jasangarritasuna42
Hautazko moduluak84
Proiektu intermodularra50

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

Irteera
Profesionalak

  • Barmana
  • Zerbitzaria
  • Maîtrea
  • Jantokiko arduraduna
  • Sumillerra
  • Taberna-kafetegi edo jatetxe arduraduna
  • Autoenplegua

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Erdi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading