Erdi Mailako
Jatetxe Arloko Zerbitzuak
Deskripzioa
Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Taberna eta kafetegiko oinarrizko prozesuak | 297 |
Jatetxeko arloko oinarrizko eragiketak | 297 |
Ardoa eta bere zerbitzua | 66 |
Eskaintza gastronomikoak | 99 |
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea | 66 |
Ingelesa | 165 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I | 120 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Jatetxe arloko komunikazio teknikak | 63 |
Taberna-kafetegiko zerbitzuak | 147 |
Jatetxe eta ekitaldi berezietako zerbitzuak | 252 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II | 63 |
Produkzio sistemari aplikatutako jasangarritasuna | 42 |
Hautazko moduluak | 84 |
Proiektu intermodularra | 50 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Irteera
Profesionalak
- Barmana
- Zerbitzaria
- Maîtrea
- Jantokiko arduraduna
- Sumillerra
- Taberna-kafetegi edo jatetxe arduraduna
- Autoenplegua
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak