skip to Main Content

Langileentzako
Lanbideren Ikastaroak
24/25

Langileentzako
Lanbideren Ikastaroak 24/25

Deskripzioa

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean diruzlagunduak, dohainekoak. Egutegi honek ikastaroen daten aldetik aldaketak jasan ditzake.

Kontaktua

Telefonoa: 945 258 025

Emaila: mgezuraga@gamarraeskola.com

Web orria: Informazio Gehiago

Idazkaritza: Arreta Ordutegia: Astelehenetik Ostiralera 08:30-Etatik 14:00-Etara

Leku Murriztuak, Lanbidek Eta Ikastetxeak Berak Adierazitako Erizpideak Ezarriz.

Ikastaroak

Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: MF0260_2 Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

Mota: CP – Maila: 2 – Espezialitatea: HOTR408

• UF0063: Barazki eta perretxikoen aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa (60 ordu)

• UF0064: Arrain, krustazeo eta moluskuen aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa (60 ordu)

• UF0065: Haragi, hegazti eta ehizakien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa (70 ordu)

Iraupena: 190 ordu

Ikastaro datak: 2022/10/10-etik 2023/01/25-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea: Patxi Gimeno

Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

Pastelgintzako eskaintza sinpleak, barne-hornikuntza eta kontsumoen kontrola

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: MF0709_2 Pastelgintzako eskaintza sinpleak, barne-hornikuntza eta kontsumoen kontrola

Mota: CP – Maila: 2 – Espezialitatea: HOTR509

Iraupena: 60 ordu

Ikastaro datak: 2022/10/17-tik 2022/11/14-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 15:30-etatik 19:30-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea: Arrate Gorostiaga

Ofertas de repostería

Postregintzako produktuak

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: MF0710_2 Postregintzako produktuak

Mota: CP – Maila: 2 – Espezialitatea: HOTR509

• UF1096: Ore eta pastaz egindako produktuak elaboratzea eta aurkeztea (60 ordu)

• UF1097: Sukaldaritzako postreak elaboratzea eta aurkeztea (60 ordu)

• UF1098: Izozkiak elaboratzea eta aurkeztea (60 ordu)

Iraupena: 180 ordu

Ikastaro datak: 2023/01/30-etik 2023/05/02-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea:  Patxi Gimeno

Ikastaroak

Autoretza sukaldaritzako arrainen elaborazioak

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: HOTR0044OH Autoretza sukaldaritzako arrainen elaborazioak

Mota: ES

Iraupena: 16 ordu

Ikastaro datak: 2022/10/17-tik 2022/10/20-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea: Aitor Belaustegi

Autoretza sukaldaritzako arrainen elaborazioak

Opilgintzako eta gozogintzako produktu artisauak egitea

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: INAF006PO Opilgintzako eta gozogintzako produktu artisauak egitea

Mota: ES

Iraupena: 30 ordu

Ikastaro datak: 2022/11/07-tik 2022/11/17-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea: Oskar Treviño

Gabonetako gozogintza

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: HOTR0067OH Gabonetako gozogintza

Mota: ES

Iraupena: 20 ordu

Ikastaro datak: 2022/12/12-tik 202/12/20-ra

Ordutegia: Astelehenetik asteazkenera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea: Oskar Treviño

Gabonetako gozogintza

Italiar pastak

Nori zuzendua: Pertsona landunak eta langabeak

Prestakuntza Modulua: HOTR0044OH Gabonetako gozogintza

Mota: ES

Iraupena: 16 ordu

Ikastaro datak: 2023/02/06-tik 2023/02/09-ra

Ordutegia: Astelehenetik ostegunera 16:15-etatik 20:15-etara

Modalitatea: Aurrez-aurrekoak

Hizkuntza: Gazteleraz

Non emango den: Gamarra Ostalaritza Eskolan

Irakaslea:

Informazioa

Modalitatea: Aurrez Aurrezko Eskolak, Bertan Egotea Derrigorrezkoa Gutxienez 75%

Ordutegia: Astelehenetik Ostegunera 16:15-Etatik 20:15-Etara

Inskripzioak: Lanbiden Edo Lanbideren Web-Ean

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Back To Top
Loading