skip to Main Content

Gamarra Ostalaritza
Ezagutu gure Eskola

Hezkuntza Eskaintza

Hezkuntza
Eskaintza

Ostalaritza arloko ikastaro eskaintza zabala dugu: oinarrizko prestakuntza, sukaldaritza zuzendaritza, gozogintza edo janari eta edarien zerbitzua.

Ikastaroak

Profesionaltasun ziurtagiri (PZ) eta Espezializaiorako ikastaroak (ES), langile, langabetu eta norbere kontura lan egiten dutenentzat, Lanbidek %100ean finantzatuta.

Matrikulazioa

Heziketa zikloak egiteko aurreinskripzioa maiatzean egin behar da. Bete formularioa hurrengo estekan.

Jatetxea

Gure Jatetxea, hiru jangela, kafetegi bat eta ardandegi moderno batez osatua, bezero guztiei eskainitako zerbitzua da. Irailaren bukaeratik maiatzaren bukaera arte.

Italiarako eta Portugalerako bidean Sukaldaritza eta Jatetxe-arloko ikasleak

Italiarako eta Portugalerako bidean Sukaldaritza eta Jatetxe-arloko ikasleak

Ikaslan Mobilityk antolatutako mugikortasunetan
Korrika. Gamarra Ostalaritza Eskola.2024.
Korrika. Gamarra Ostalaritza Eskola.2024.
Gamarra Ostalaritzan egun osoan ospatu genuen Korrika gure Kilometroan parte hartzerarekin batera.
Pontevedrako ikasleak bisitan Gamarran
Pontevedrako ikasleak bisitan Gamarran
CIFP Carlos Orozako Sukaldaritza Zuzendaritzako heziketa-zikloko ikasleak gure ikastetxean izan dira, esperientziak partekatzeko eta Euskal Herriko gastronomiara hurbiltzeko.
Urratsbat CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra: Ekintzaileak Enpresa Arrakastatsuak Sortzen
Urratsbat CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra: Ekintzaileak Enpresa Arrakastatsuak Sortzen
Urratsbat programa, CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra-tik garatua, enprenderitzaren eta enpresen sortzearen sustapenean oinarritzen da. Programa honek Gamarra-ko ikasleei laguntza sendo bat eskaintzen die haien ideiak negozio arrakastatsu bihurtzeko.CIFP HOSTELERIA LHII Gamarra-n, enprenderiak haien enpresak sortzeko prozesuan laguntzeko zereginari buruzko lanari bereziki ematen zaio. Autokontratua sustatzetik enpresa proiektuen tutorizazioraino, enprenderitza kultura sustatzen da eta partaideek haien ideiak garatu eta enpresen errealitate bihurtzeko beharrezko ingurumena eta baliabideak eskaintzen dira.

Goi Mailako
Sukalde Zuzendaritza

Jatetxe arloko saltoki, area edo departamentuen kudeaketa. Eskaintza gastronomikoen diseñu eta merkaturatzea. Elikagai eta edarien manipulazio, prestaketa eta zerbitzatze lanak. Bezeroekiko aholkularitza eta arreta.

Erdi Mailako Jatetxe
Arloko Zerbitzuak

Elikagai eta edarien zerbitzu operazioak egin, bezeroa zerbitzatu eta harrera eginez, eta janari azkarrak eta mota guztietako edariak prestatzeko, kalitatez eta ezarritako helburu ekonomikoak beteaz, eta gaitasunak eskuratzea garatzeko eremuari eragiten dion segurtasun eta higiene praktika eta ezarritako arauak momentuero beteaz.

Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia

Sukaldaritza produkziorako Mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio.

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia, Iquat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latu, quat latus min rectis alique nisquam ime corunt. Net, ut perehen totatia Iquat latus.

Oinarrizko Mailako
Sukaldaritza eta Jatetxe Arloa

Oinarrizko Lanbide Heziketak (OLH) ikasleen heldutasun pertsonalaren prozesuan lagundu nahi du, famili profesional batean, gure kasuan, Sukaldaritza eta Jatetxe arloko Zerbitzuean oinarrizko formakuntza eman eta ezagutza orokor batzuk eskeintzearekin batera.

Zerbitzu Gastronomikoak

Plater
Prestatuak

Ezagutu aurrez prestatutako plateren aukera zabala. Aukera zabala dugu.

Denda

Gamarra Ostalaritza Eskolako dendak ostegunero eta ostiralero zabalduko ditu ateak bertara gerturatzen diren bezeroei sukaldeko elaborazioak, gozogintzako, opilgintzako eta okintzako produktuak eskaintzeko.

Jatetxeko
Erreserbak

Sartu esteka honetan erreserba egiteko eta gure jatetxean erreserba egiteko bete beharreko baldintzak zein diren jakiteko.

Gamarra Ostalaritza
Kolaboratzaileak

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading