skip to Main Content
panaderia

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

panaderia

Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria

Deskripzioa

Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.

ModuloakOrduak
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak99
Okintzako eta opilgintzako elaborazioak264
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak198
Konfiteriako eta beste espezialitate batzuetako elaborazioa264
Elikagaien industrietako biltegiko lanak eta kontrola66
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea66
Ingeles Profesionala60
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I120

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

ModuloakOrduak
Jatetxe arloko postreak147
Lantegiko produktuak252
Okintzako eta pastelgintzako produktuen aurkezpena eta salmenta63
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II63
Produkzio sistemari aplikatutako jasangarritasuna42
Hautazko moduluak84
Proiektu intermodularra50

* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.

Irteera
Profesionalak

  • Okina.
  • Opilgintzako elaboratzailea.
  • Pizzak egiteko ore eta oinarrien elaboratzailea.
  • Pastelgilea.
  • Konfiteroa.
  • Gozogilea.
  • Turroigilea.
  • Gozokien elaboratzailea.
  • Kakao eta txokolatezko produktuen elaboratzailea.
  • Txurrogilea.
  • Galletagilea.

Ziklorako
Sarbidea

Informazioa

Maila: Erdi Maila

Iraupena: 2.000 ordu (2 Urte)

Ereduak: A eta D

Informa zaitez

Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.

Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak

AenorIQnet Centro Sostenible Lazarraga Premio Euskadi Turismo Q Euskadi

Back To Top
Loading