Erdi Mailako
Okintza, Gozogintza
eta Konfiteria
Deskripzioa
Okintza, gozogintza eta gozogintzako produktuak prestatu eta aurkeztea prestalekuetan eta jatetxe-arloko establezimenduetan.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak | 99 |
Okintzako eta opilgintzako elaborazioak | 264 |
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak | 198 |
Konfiteriako eta beste espezialitate batzuetako elaborazioa | 264 |
Elikagaien industrietako biltegiko lanak eta kontrola | 66 |
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea | 66 |
Ingeles Profesionala | 60 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) I | 120 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Jatetxe arloko postreak | 147 |
Lantegiko produktuak | 252 |
Okintzako eta pastelgintzako produktuen aurkezpena eta salmenta | 63 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala (EIP) II | 63 |
Produkzio sistemari aplikatutako jasangarritasuna | 42 |
Hautazko moduluak | 84 |
Proiektu intermodularra | 50 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Irteera
Profesionalak
- Okina.
- Opilgintzako elaboratzailea.
- Pizzak egiteko ore eta oinarrien elaboratzailea.
- Pastelgilea.
- Konfiteroa.
- Gozogilea.
- Turroigilea.
- Gozokien elaboratzailea.
- Kakao eta txokolatezko produktuen elaboratzailea.
- Txurrogilea.
- Galletagilea.
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak