Erdi Mailako
Sukaldaritza eta Gastronomia
Deskripzioa
Sukaldaritza produkziorako mota guztietako sukaldeko elaborazioentzat aurre-elaborazio, preestaketa, biltegiratze, bukatze/aurkezte eta zerbitzatze aktibitateak egitea, protokoloak ezarritako kalitate arauak jarraituz eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio eta osasuna, arriskuen prebentzioa eta ingurumen-babesari buruzko interpretazio zuzena eginez.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Eskaintza gastronomikoak | 33 |
Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa | 297 |
Sukaldaritzako teknikak | 330 |
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak | 165 |
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea | 66 |
Ingeles Profesionala | 99 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala | 120 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Moduloak | Orduak |
---|---|
Sukaldaritzako produktuak | 294 |
Jatetxe arloko postreak | 168 |
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala | 63 |
Produkzio-sistemari aplikatutako digitalizazioa | 60 |
Hautazko moduluak | 84 |
Proiektu intermodularra | 50 |
* 2024tik 2026ra bitartean, heziketa-zikloak Lanbide Heziketako Lege berrira egokitu beharko dira; hori dela eta, moduluen iraupenean eta osaeran aldaketa batzuk egon ahal izango dira.
Irteera
Profesionalak
- Sukaldaria
- Sukalde burua
- Gozogilea
- Autoenplegua
Ziklorako
Sarbidea
Hezkuntza
Eskaintza
Ikastaroak
Informa zaitez
Informazio gehiago jaso nahi baduzu, bete ezazu hurrengo formularioa.
Gamarra Ostalaritza
Sariak eta Aintzatespenak